Eenvoudige maar zeer lekkere luxe chirashi sushi (sushi bowl)

Verse en authentieke sushi van een Japanse chef-kok

 

Wij maken geen nigiri sushi zoals de meeste mensen gewend zijn, maar speciale chirashi sushi, wat inhoud dat de vis al op verfijnde wijze gemengd op de rijst is geplaatst door de chef-kok.

 

Een rijkelijke combinatie van tonijn, yellowtail, zalm, rode zeebrasem ("tai"), rode kaviaar ("ikura"), garnalen en zelfgemaakte tamagoyaki (Japanse omelet) wordt door de chef-kok smaakvol op het rijst gepresenteerd.

 

(Opmerking: Afhankelijk van de situatie kunnen er soms andere soorten vis worden gebruikt)

 

Omdat de chef-kok alles zelf nauwkeurig moet snijden en bereiden, kunnen er maximaal 20 orders per dag worden aangenomen. Tevens is het noodzakelijk om de bestelling een dag van te voren voor 14:00 uur te plaatsen.

 

U kunt bij ons alleen afhalen want wij hebben helaas geen bezorgservice. Wij wachten met plezier op uw bestellingen.

Het meest artiestieke voedsel

Wij harmoniseren de smaak van alle ingredienten en perfectioneren het resultaat.

 

Het mag misschien op POKE lijken, maar het is een compleet ander voedsel.

 

Chirashi sushi is de meest artistieke en expressieve sushi van Japan.

Deze sushi staat voor de vredige wereld die wij iedereen toewensen.

 

Wij hopen dat onze chirashi sushi iedereen geluk en vreugde zal brengen.

 

Dit is onze oprechte wens.

Hierbij presenteren wij u de correcte manier om chirachi sushi te eten

  1. Allereerst plaatst u de wasabi op het bord of op het deksel. Omdat wasabi scherp kan zijn raden wij u aan om eerst de helft te gebruiken en daarna extra naar smaak toe te voegen.
  2. Voeg hierna de soyasaus toe
  3. Meng de wasabi en de soyasaus. Hiermee is uw wasabi-soyasaus klaar.

Er zijn drie manieren om dit dan te eten.

 

Manier 1: U kunt de wasabi-soyasaus over de chirashi sushi sprenkelen. Normaal doen wij dit met een ronde beweging over het hele gerecht.

Manier 2: U gebruikt uw eetstokjes om een beetje chirashi sushi in de wasabi-soyasaus te dippen en eet het dan op zonder het in de saus te laten liggen.

Manier 3: U eet alleen de chirashi sushi zonder enige saus.

Business date and time

 

Tuesday-Saturday 11: 00-18: 00

 

There are holidays such as summer and year-end and New Year holidays

Marshallsingel34 1187LG Amstelveen

E-MAIL:sushi.tsuzumi.nl@gmail.com

KVK:83537465